marți, 10 ianuarie 2017

Minune! A dispărut groapa de gunoi de la Mofleni! A răsărit un munte pestilenţial

Dintr-un articol documentat şi echilibrat, în care se oferă multe informaţii necunoscute publicului larg despre problema depozitului ecologic de la Mofleni, locul de unde se răspândeşte otrava peste Craiova, aflăm cum este posibil să fii în regulă din punct de vedere al birocraţiei dar, în realitate, o gravă problemă să se perpetueaze de ani buni. De la depozitul ecologic vine o duhoare care îţi mută nasul. Unora nu le pute, ci susţin că miroase a micşunele.


O simplă plimbare prin Parcul Tineretului îşi oferă o doză de otravă. Alergi, faci efort, pedalezi şi te alegi cu o porţie de... mizerie. Unde este problema dacă firma care exploatează depozitul ecologic susţine că totul este în regulă, că are utilaje de ultima generaţie? Mirosul pestilenţial simţit chiar şi din centrul Craiovei rămâne un mister, cum titrează şi ziarul Gazeta de Sud, prin Valentin Tudor?


În vecinătatea gropii de gunoi sunt construite mai multe case, în timp ce Parcul Tineretului şi Water Park-ul sunt două locuri aşa-zise pentru relaxarea craiovenilor dar compromise de vecinătatea "muntelui" pestilenţial, noua atracţie de la Mofleni. Minune! Groapa a dispărut dar în loc a crescut muntele de mizerie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu